Superzdjelice

Veeeeeliko hvala Atelje na br. 1 – A1 i Pasica kasica od Indigo njuškica ❤❤❤

Superzdjelice su bile i više nego super – skupile su najsretnijih 4.000 kn za Indigo njuškice 👏👏👏
Hvala svima koji su se hrabro borili s glinom, izradili fora zdjelice za svog ljubimca i tako pomogli četveronožnim napuštencima! U planu je i nova radionica izrade Superzdjelica, javite se ekipi iz Atelje na br. 1 – A1 i pridružite se na zabavnoj radionici ❤ #superzdjelice #pasicakasica#udrugaindigo

Upiti i predbilježbe ⫸ ateljenabr.1@gmail.com

SUPERZDJELICE ZA PASICU KASICU: KAD SE MALE ŠAPE SLOŽE!

Prva pop up radionica u Ateljeu na br.1 i humanitarna akcija za Pasicu Kasicu prošla je fenomenalno! Još smo pod dojmom i puni oduševljenja nakon jučerašnje radionice – veeeeliko hvala svima koji su sudjelovali i odazvali se u tako velikom broju! Znali smo da vas ima – ali i nas je izenadila tolika gužva, pozitivna ekipa i prostor krcat dobrim željama, velikim srcima i voljom za pomaganjem! Jer kada se na radionici koja je humanitarnog karaktera traži mjesto više – znamo da još uvijek ima dobrih ljudi koji uskaču kada je najpotrebnije.

Sretni smo jer smo ovom akcijom pomogli onima koji još nemaju vlastiti krov nad glavom, popunili kasicu za Pasicu Kasicu, ispunili svoja srca dobrim filingom i dokazali da sve se može – kad se male šape slože! Sav prikupljeni prihod otišao je ravno u šape pasa iz Udruge Indigo. Zahvaljujemo Pasici Kasici na ovom genijalnom projektu i tako izvrsnoj suradnji. Do iduće akcije, u Ateljeu na br.1 u Ulici Republike Austrije 1, tijekom cijele godine možete ubaciti nešto za Pasicu Kasicu. Svaka pomoć dobro dođe!
Nastavljamo s pop up radionicama petkom u Ateljeu na br.1. Nakon ovako dobrog početka, veselimo se gužvi, jednako dobroj atmosferi i kreativi na najjače! Prijave šaljite na ateljenabr.1@gmail.com.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PODIJELI

Za udomitelje

Udomili ste psa, što sada?

Kako upoznati psa sa mačkom

Pas me ne sluša

Štene mi grize sve po kući

Nema odaziva na opoziv

Pas postaje agresivan

Zašto kastrirati psa?

Sponzori

Purina

Donatori

Matis-Pet

Partneri

JARUN Obrt za čuvanje pasa

© 2018 Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo