Real Dog Conference

Izuzetno nam je drago najaviti Vam prvu Konferenciju o zaštiti i dobrobiti pasa u Hrvatskoj “Real Dog Conference”

Cilj konferencije je samo jedan: podizanje svijesti o dobrobiti i zaštiti pasa te širenje znanja o njihovim potrebama kako bismo zajedničkim snagama smanjili broj napuštenih. Naravno, jedini put do toga je edukacija uz vrhunske stručnjake.

U cijeloj Hrvatskoj postoji problem napuštenih pasa (eng. abandoned dogs – oni koji su nekad imali vlasnika) odnosno lutalica (eng. stray dogs – oni rodjeni i odrasli na ulici) koji nije njihov problem već naš. Mi smo odgovorni za njih i oni trebaju našu pomoć. To je povod našem okupljanju.

Stručnim predavanjima biheviorista, veterinara te ljudi iz prakse i razmjenom iskustava želimo potaknuti pozitivne promjene i napraviti Hrvatsku boljim mjestom za naše najbolje prijatelje.

Teme predavanja su odabrane prema višemjesečnim razgovorima s volonterima i stručnjacima koji se problematikom napuštenih pasa bave dugi niz godina koje pokrivaju sve aspekte dobrobiti pasa.

Za vrijeme trajanja konferencije za sve sudionike osigurali smo okrijepu i osvježenje u obliku hrane i pića, a u subotu imamo mali domjenak kako bismo se svi skupa mogli neslužbeno podružiti i opustiti.

Parking: osiguran

PODIJELI

Za udomitelje

Udomili ste psa, što sada?

Kako upoznati psa sa mačkom

Pas me ne sluša

Štene mi grize sve po kući

Nema odaziva na opoziv

Pas postaje agresivan

Zašto kastrirati psa?

Sponzori

Purina

Donatori

Matis-Pet

Partneri

JARUN Obrt za čuvanje pasa

© 2018 Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo