Postani dio Indigo tima

Sviđa ti se čime se bavimo ili smatraš da bi nam mogao pomoći i poboljšati naš rad? Odlično! Onda želimo baš tebe u našem timu!  Kako bi postao Indigovac (Indigo volonter) potrebno je proučiti vrste volontiranja (niže u tekstu)  koje nam uvijek trebaju. Podijelili smo ih u 6 kategorija.

Ako si se pronašao u našim Indigo kategorijama, ispuni prijavnicu ovdje! 😀

Što je zapravo čuvalica odnosno batler?
Uz onu ružnu financijsku stranu, čuvalice/batleri su naše gorivo! Bez vas ništa nije moguće.

Što znači čuvalica/batler? U velikoj većini slučajeva, kad pronađemo psa, mi nemamo gdje s njim dok mu ne nađemo onaj pravi zauvijek dom. Tu uskačete vi, čuvalice/batleri. Velika većina se pita što to znači za njih, biti čuvalica/batler. Krenimo redom.

Saznaj više

Kako već i sami znate i pretpostavljate, mi nemamo vozilo i uvijek nam je potreban neki oblik prijevoza, bilo pasa ili donacija. Kako to funkcionira? Ukoliko imaš osobni automobil i voljan si pomoći, prijavi se, a mi ćemo te kontaktirati kad se ukaže potreba (naravno da se nećemo naljutiti ako si u tom trenutku spriječen). To su uglavnom odlasci veterinaru sa štencima (nekad i čuvalice idu s njima). Nažalost, troškove goriva ti ne možemo nadoknaditi. Možemo ti reći jedno veeeeliko hvala i jednu veeeeliku pusu dobiješ od psića kojeg voziš, to ti garantiramo! 🙂

Uređivači stranica na društvenim mrežama – ovo zahtijeva angažman za računalom, mobitelom, tabletom… Od tebe očekujemo pismenost, elokventnost i smisao za humor. Isto tako, ozbiljnost kad situacija to zahtijeva. Možeš pisati objave na Facebooku, Instagramu, Twitteru…

Isto tako, potrebi su nam, od srca zvani „Dijelitelji dobre riječi“ pod ovime mislimo na dijeljenje objava po društvenim mrežama, naših objava, naravno, pasa koje udomljavamo.

Naime, imamo jedan privremeni teren gdje su nam smješteni psi za koje ne možemo naći dom/čuvalice. Njih je puno, a nas je malo. Zato… Trebamo tebe! Šetnje tim psima jako puno znače, a dobre su i za tvoje zdravlje! 🙂  Ne moraš se ni na što obvezati, dođi kad imaš vremena i koliko imaš vremena, samo nam se prije najavi obavezno.

Imaš dobar fotić i dobro oko? 🙂 Odlično! Trebamo te! Ovo je nešto što nam jako često treba. Kvalitetne fotografije su sve danas i mi smo toga jako dobro svjesni. Međutim, ograničeni ljudstvom i financijama, jednostavno sami to ne možemo i trebamo tvoju pomoć. Javi nam se i dogovorit ćemo datume i vremena koji tebi odgovaraju.

Dakle, osim volontera, koji nam znače kao suho zlato, mi ne možemo bez vaših donacija – doslovno Udruga od toga egzistira, nas ne financira ni lokalna (regionalna) ni državna vlast, mi se isključivo financiramo od vas – donatora. Ukoliko nemaš mogućnost pomoći nam volontiranjem, mi smo itekako zahvalni na donacijama (svaka kuna je bitna i ne postoji premala donacija, a mi sve donacije jednako cijenimo).

Za udomitelje

Udomili ste psa, što sada?

Kako upoznati psa sa mačkom

Pas me ne sluša

Štene mi grize sve po kući

Nema odaziva na opoziv